top of page

Verdens beste tapte igjenEmil Meek var tidlig ute før helgen å erklære seg selv som en av verdens beste når han hadde en god dag. Dessverre er det veldig lenge siden han har hatt en god dag. Etter lørdagens tap mot danske Glismann ser veien mot å krones som verdens beste mørk ut.


MMAblogg.no har tidligere poengtert hva Meek mangler for å bli en top fighter og fått stor kritikk for det. Men til tross for det skal det ikke misforstås hva denne manne har gjort for norsk MMA. Han er en rå fyr med en rå moral. Men dessverre stopper det der også der. For om lag 5 år siden poengterte jeg mye om hva Meek mangler for å gjøre han til en top fighter. Tiden skulle vise seg at jeg fikk rimelig rett. Det mangler rett og slett for mye når det gjelder. Det å være best på trening gjør deg ikke nødvendigvis best i buret.


Er det kanskje på tide å legge opp?

Når selv de to største patriotiske kommentatorene jeg har hørt på lenge hinter sterkt til at nok kanskje er nok er det kanskje nettopp det? Ingen betviler Meek sin treningsvilje, engasjement og ikke minst profesjonelle holdning til sporten. Spørsmålet er hvordan skal han nå målet sitt om å bli best i verden nå?


Kanskje må vi kalle en spade for en spade snart?

Det gjør litt vondt inni meg når jeg stadig ser forbedringspotensialet hvor Meek kan bli bedre, men til tross for dette blir det stadig ignorert. Kommentatorer, trenere og såkalte "eksperter" roser Meek opp i skyene for sin treningsvilje og løvehjerte. Dette også med god grunn! Meeen, det mangler fortsatt mye her. Det han leverer er teknisk slapt og blir hele tiden ignorert av vårt norske patriotiske hjerter. I kveldens kamp traff det en småslapp hook hans kjære motstander, og kommentatorboksen fyrte opp om at Glismann var rystet. Hooken var det svært lite energioverføring i og ærlig talt var ikke Glismann særlig rystet. Da Meek ble truffet med nesten identisk slag var kommentaren fra kommentatorene "dette har Meek blitt truffet med mange ganger før, ikke noe problem". Her ligger også mye av problemet. Etter min mening traff Glismann Meek med et bedre slag, likevel var det Meek sitt slag som var best. Denne holdningen er grunnstenen til hva som er galt med norsk MMA. Noen ganger trenger man å få opp øynene og kalle en spade for en spade.


Vær så snill og ikke send med trusler denne gangen

Sist gang jeg kritiserte Meek haglet det inn med kommentarer og ikke minst trusler. (flere av dem fra hans nærmeste krets). Jeg vil alltid snakke nøyaktig det jeg mener og jeg mener Meek sitt tekniske repertoar ikke er i nærheten av top 100 i verden en gang. Det betyr likevel ikke at jeg ikke digger fyren! Han representerer alt MMA skal og bør være. Han er et sinnsykt arbeidsjern som gjør alt for å underholde fansen. Han representerer Norge på en måte man virkelig bør representere landet sitt. Heia Emil Meek!


Recent Posts
bottom of page