top of page

UFC 276 Oddstips
I helgen braker det løs. Istedenfor vanlig analyse tenkte jeg å dele noen av mine oddstips for hvordan jeg tenker kampene kommer til å utfolde seg

Både early prelims og prelims har spennende kamper på dette kortet. Likevel føler jeg at dette er så wildcard kamper at det er vanskelig å plukke noen vinnere. Derfor er oddstipsene tatt ut ifra hovedkortet


Pedro Munoz vs Sean O'Malley

Vinner: Pedro Munoz, odds: 3.30

Munoz er en god veteran som har vært i gamet svært lenge. Han har rutinen og erfaringen som skal til for å slå (etter min mening en veldig oppskrytt Sean O'Malley). Jeg klarer personlig ikke å se hva O'Malley skal ha overtaket med. Det er ingen ting jeg synes er særlig imponerende med hvordan han fighter. Han skal dog ha creds for at han er vanvittig flink til å hype opp seg selv. Likevel tror jeg denne kampen blir litt for vanskelig for han. Jeg ser ikke helt hva han skal ha som slår ut Munoz. Det er ingen hemmelighet at O'Malley har blitt matcha opp mot mye ræl etter han kom inn i UFC sirkuset nettopp fordi han var UFC sitt eget hypetrain. Vi får håpe toget treffer veggen snart nå. Det er absolutt mulig å slå Pedro Munoz, men på papiret føler jeg ikke at han er noe dårligere enn Sean O'Malley. Med 3.30 i odds på Munoz er det verdt å prøve.


Alexander Volkanovski vs Max Holloway

Vinner: Alexander Volkanovski, odds 1.55

Dette er den tredje kampen mellom disse to rivalene. Alexander har gått ut av begge de foregående kampene med seier. Enda kamp nummer to var utrolig jevn er det mange som mener Max fortjente seieren her. Enda jeg liker Max veldig godt tror jeg Alexander fortsatt har verktøyene til å klare å slå Max nok en gang. Jeg tror ikke Alexander kommer til å respektere han like mye denne gangen og faktisk gå litt hardere til verks. Da tror jeg Max kan få litt utfordringer. Max er en volumstriker med lite knockoutkraft i slagene sine. Jeg tror Alexander klarer å stå imot dette volumet og finner en måte å vinne på.


Israel Adesanya 1.23

Vinner: Israel Adesanya

Israel som har totalt dominert mellomvekt-klassen i en årrekke skal denne gangen møte Jared Cannonier. Jared er på ingen måte noen lett match for noen. Imponerende nok har denne mannen fightet både i tungvekt og i lett-tungvekt med imponerende knockouts. Så knockoutkraften er absolutt til stedet. Problemet er at Israel er så forbanna god på det han driver med. Israel har møtt gode strikere før, og viser gang på gang at det ikke er noe problem for han. Han har rett og slett et annet nivå på fightingen sin. Spørsmålet som stadig stilles er «hvor god er han på bakken». Vi så noen svakheter i kampen mot Jan Blachowicz. Dette var riktignok mot en større motstander i en større vektklasse. Innerst inne tror jeg Israel trengte denne kampen for å finne og øve på noen av sine egne svakheter. Både for motivasjon videre, men også for å faktisk føle på en utfordring han ikke mestrer 100%. Kanskje var også dette kjempelurt for fremtidige kamper. Tiden vil vise. Jeg tror likevel strikingen hans er alt for god for Jared. Eneste spørsmålstegnet man kan stille seg er motivasjonen. Han har selv uttalt at det kan være vanskelig å finne motivasjon til tider når man er så dominerende. Det er forståelig nok. Likevel har han meget lyst til at hans rival Alex Pereira skal vinne sin kamp samme kveld for at dem en dag kan møtes om beltet. Alex har nemlig både knocket ut og vunnet på avgjørelse mot Israel i dems kickboksing-dager back in the days. Israel er meget sulten på hevn. Kanskje er dette motivasjonen hans mot Jared, men det kan også vise seg å være farlig å fokusere på neste kamp istedenfor nåværende. Dette har vi sett før fra andre fightere. Likevel får man håpe Israel er profesjonell nok til å ta kampen mot Jared seriøst. Gjør han det tror jeg han skal klare å vinne ganske komfortabelt.


Totalt gir alle tre kampene rundt 6.29 i odds.


(All tipping er på eget ansvar, dette er kun tips. Tipsene kan slå feil ut)

Recent Posts
bottom of page