top of page

Test av Fighter Gel tannbeskytter


Test av Fighter gel tannbeskytter- endelig en tannbeskytter som fungerer!

Er en tannbeskytter bare en tannbeskytter? Ja sier kanskje noen, nei sier jeg. I løpet av årenes gang har jeg prøvd mange forskjellige tannbeskyttere. Alt fra 50-300kr. Sannheten er at kvaliteten er ganske sprikende. Noen er til og med så dumme å kjøper tannbeskyttere fra Kina til 10kr. Da kan man like gjerne putte bomull eller hva enn du finner inn i kjeften for å beskytta tennene dine.

For noen år siden kjøpte jeg dyr Venum tannbeskytter i England for godt over 300kr. Den skulle love den beste beskyttelsen for tenna, + at firmaet lovet 40.000kr i tannlegeerstatning dersom du skulle få tennene ødelagt mens du brukte denne tannbeskytteren. Om man hadde fått disse pengene dersom det hadde skjedd er en annen sak. Uansett var jeg ganske sikker på at dette var en av de bedre tannbeskytterne man kunne få tak i på markedet. Det tok jeg jammen feil.

(Artikkelen fortsetter under bildet) 

Nylig prøvde jeg Fighter sin egen gel tannbeskytter og ble rimelig overrasket. Prisen for disse er rundt 150kr og det er dem jammen verdt! For en som har litt spesiell tannstilling med noen hjørnetenner som spriker i forskjellige retninger er det ikke alltid like lett å støpe tannbeskytteren etter min tannstilling. Med Fighter Gel tannbeskytter var dette null problem! Fra første «oppkok» av tannbeskytteren og første gang man biter ned kjenner man umiddelbart at gelen virkelig gjør jobben sin og former seg rundt tennene. Det er overraskende mye gel. Dette er kun positivt. Bare etter et par støperunder satt tannbeskytteren perfekt. Den tar relativt lite plass i munnen, og er lett og fin. Av de tannbeskytterne jeg har prøvd er denne definitivt den jeg føler minst i munnen når jeg biter sammen. Noen tannbeskyttere har en tidens til å bli litt store og klumpete, noe som igjen hindrer optimal oksygengjennomstrømning. Tannbeskytteren kommer med et helt ok etui som tannbeskyttere flest. Noe som absolutt er nødvendig for å opprettholde den lille hygienen man klarer å oppnå med disse bakteriebombene.

Så er du ute etter en tannbeskytter som faktisk fungerer til en pris som er helt innafor er denne nye tannbeskytteren til Fighter absolutt å anbefale!


Recent Posts
bottom of page