top of page

Test av Reebook Boxing Boots

Flere av dere har gitt tilbakemeldinger på at dere gjerne vi ha flere produkttester, det skal jeg selvfølgelig prøve å gjøre noe med!

Reebook sine boksesko ser ved første øyekast ut som en blanding mellom stilig design og kvalitet. En kombinasjon som ikke alltid er lett å få til. Klarer Reebook dette er spørsmålet? 

Selve skoene kommer i en litt kjedelig innpakning og vanlig grå pappeske. (uten at det er veldig viktig). Man får ikke helt følelsen at man nettopp har brukt 1000kr på boksesko, men denne følelsen blir raskt borte når man får skoene i hånda. Designet er like elegant som det ser ut som på bildet, og skoen er lett og fin. Dette er en sko med høy kant, noe som ofte gjør at dem veier noen gram mer. Dette får man ikke følelsen av når man tar dem på. Dem veier pent lite, og sitter stramt på beinet. Selv måtte jeg trøkke ganske lenge for å få dem på plass til tross for 46,5 i skostørrelse. Som boksesko generelt er det å anbefale å kjøpe et lite hakk over hva du vanligvis bruker da det sitter tett og godt på beinet.

Når det kommer til komfort er det likevel noe som svikter. Til tross for at skoene er lette og fine samt har et stilig design får man ikke helt følelsen at dem sitter som dem skal. Det noe harde belegget på skoene visse steder føles litt ukomfortabelt til tider. Man føler raskt at Reebook har lagt sitt meste av fokus på design fremfor komfort. Noe som går litt på bekostning av selve bruksområdet til skoen. Likevel har skoene ekstremt godt feste til bakken. (Kanskje den viktigste egenskapen). Man kan lett hoppe frem og tilbake, endre retninger, spinne på fremre del av foten med godt feste.

Det er kanskje både en fordel og en ulempe med at skoen er så lett som den er. Fordelen er selvfølgelig at man føler seg lett som en fjær. Ulempen kommer når man har bevegd seg i disse skoene på hardt underlag over tid. For en relativt tung kar kjente jeg det godt i føttene etter en halvtime på boksesekk. Det skal sies at underlaget var hardt underlag på treningssenter, med mye fotbevegelse. Likevel føler jeg at sko i denne prisklassen skal holde på komforten lenger enn som så. Man får følelsen at man nesten går rett på gulvet uten sko til tider. Denne følelsen kommer ikke umiddelbart, men kommer etter hvert som treningen har pågått.

Det virker som Reebook har prøvd å vri seg litt unna de klassiske Adidas bokseskoene (Reebook eies av Adidas). På den måten sier Reebook og Adidas at skal du ha kult design går man for Reebook, men vil man fortsette å ha de klassiske kanskje litt kjedelige bokseskoene til Adidas med komfort går man får Adidas.

Så er det verdt å bruke rundt en 1000kr på disse skoene? Svaret jeg sitter igjen med er litt «njah». Det finnes gode alternativer til samme pris og til og med lavere pris som har mer komfort. Kanskje ikke med like kult design, men hva er egentlig viktigst?

+ Kult moderne design

+ Lette sko

+ Godt feste til underlag

- Komfort

- Pris


Recent Posts
bottom of page