top of page

Ingen UFC til helgen? Frykt ikke!


For det er nemlig duket for en heidundranes hovedkamp under Bellator 170! Tito Ortiz vs Chael Sonnen!

En av mine favorittfightere vender tilbake til ringen etter et alt for langt opphold! Dopingskandaler, tap mot store stjerner og like rappkjefta som han alltid har vært vender Chael Sonnen tilbake til ringen. Det lille han mangler i buret av og til, veien han opp med kjeften sin. Man skulle nesten tro Conor McGregor hadde Chael Sonnen som idol back in the days. For denne mannen har snakket drit om de fleste han har møtt, og det er ingen unntak denne gangen heller. Kjeften har gått non-stop mellom Chael Sonnen og Tito Ortiz siden denne kampen ble offisiell, og Sonnen går som vanlig seirende ut når det kommer til drittslenginga.

Når det kommer til prestasjonene på lørdag så er det nok så som så. Begge fighterne er gamle og synger på sitt siste vers. Det at dem begge er legender i buret er det ingen som kan benekte. Det at dem er like gode nå er nok ikke en gang et tema. Begge er rustne og klare for å gi seg. Så hvorfor kommer dette til å bli en spennend kamp? Jo fordi begge to er rappkjefta, og begge to har en imponerende karriere bak seg. Kanskje er det litt rart at disse to ikke har møttes før. (Bortsett fra en ubetydelig brytekamp)

Når det kommer til selve kampen kan alt skje. Jeg tror ikke noen av dem tåler mange harde slag lengre. Så fort en får inn en skikkelig fulltreffer tror jeg faktisk det kan være over. Men la oss håpe jeg tar feil, fordi jeg vil virkelig se en grudge-match mellom disse to herremennene. Personlig tror jeg Chael Sonnen trekker det lengste strået på grunn av hans brytebakgrunn. Jeg mener hans groundgame slår Otiz enda Ortiz absolutt er i stand til å gjøre det bra på bakken. Er kampen jevn, eller Sonnen blir sliten bør han klare å ta kampen til bakken.

Så gjør det noe at det ikke er UFC til helgen? Absolutt ikke. Det er ikke ofte jeg sier at Bellator slår UFC på en hovedkamp, men dette Bellator stevnet er faktisk bedre enn mange av de slumpene Europa-stevnene UFC steller i stand av og til. (Se innleget jeg laget om at UFC driter i Europa). Vanligvis er Bellator siste stoppested for døende legender, og kanskje er dette også tilfellet på lørdag, men det er likevel verdt å få med seg kampen! (PS Daley vs Ward bør også bli en bra kamp)


Recent Posts
bottom of page