top of page

Conor McGregor vs Floyd Mayweather


Det har lenge vært snakk boksekampen mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather. Kanskje er det en realitet i fremtiden en gang. Det har vært frem og tilbake om hvem som skal få mest penger hvis kampen skulle finne sted, og både Floyd og Conor har sagt at det er en stor mulighet for at dem møtes i bokseringen en gang i fremtiden. Men hvem vil egentlig vinne en ren klassisk boksekamp mellom de to rappkjefta fighterne?

At Conor er en helt sinnsyk MMA-utøver som presterer like bra i ringen som det han presterer med kjeften utenfor buret er det ingen tvil om. Personlig er han en av mine favorittfightere. Jeg brukte selv nærmest en månedslønn for å se han under UFC 205 i New York, og det var absolutt verdt det. Han er tøff i kjeften, men like tøff i buret. Han backer opp alt han sier inne i buret. Slike personligheter gjør det ekstra morsomt å følge med på, men slike personligheter faller også ekstra hardt når dem først faller.

Når det kommer til en ren boksekamp tror jeg ærlig talt ikke Conor har noen sjanse mot Floyd. Conor har trent mye boksing, men de siste årene har stilen hans dratt seg mer og mer mot en MMA preget boksestil. Han er ikke lenger en klassisk bokser. Boksing og MMA er to vidt forskjellige verdener enda boksing er et veldig populært element i MMA. Mange tidligere boksere har gjort det meget bra i MMA buret, inkludert Conor.

Årsaken til at jeg tror Floyd vil vinne denne kampen er enkel og grei. Floyd er mer en ren bokser enn hva Conor er. Har Conor muligheten til å knocke ut Floyd? Absolutt! Men kommer det til å skje? Neppe. Floyd har vist gang på gang at han er en ekspert på defensiven, og jeg tror ikke Conor hverken orker eller har lyst til å jage Floyd 12 runder i en boksekamp. Conor gjør det ofte best når han selv får kontre angrep, og det tror jeg Floyd er smart nok til å unvike. Floyd har også en lang karriere bak seg i bokseringen som taler for seg selv. Han vet akkurat hva som skal til for å vinne en kamp på poeng. Conor har også vist tidligere at han har bommet på utholdenhet når det virkelig gjelder. Tro meg, denne mannen er så godt trent som man kan bli, men det er mange faktorer som spiller inn når man går inn i ringen. Jeg tror rett og slett 12 runder mot Floyd blir i det meste laget for Conor. Floyd er en mester til å være smart i bokseringen, og vet nok nøyaktig hva som skal til for å slå Conor. Det er sikkert mange av dere som er dypt uenig med meg i slike påstander, og det kan dere godt være. Conor er absolutt en god striker, og har mye bakgrunn fra Irsk boksing. Problemet er bare at Floyd har langt mer erfaring, og møtt langt bedre boksere. Kanskje kan Conor vinne på alderforskjellen. Det kan ha en faktor i de senere rundene.


Recent Posts
bottom of page